Suske en Wiske Shop

Denk je aan Suske en Wiske, dan denk je al snel aan albums. Die koop je in de boekhandel, in een stripboekenwinkel of in een webshop van een Suske en Wiske fansite. En hoewel De Perfecte Podcast wel over de striphelden Suske en Wiske gaat, kan je hier geen Suske en Wiske albums kopen. Het is geen Suske en Wiske shop. Daar zijn andere partijen weer veel beter in, zoals o.a. De Fameuze Fanclub, CataWiki, Bobbedoes en deze Suske en Wiske webshop.

Wat je hier wel kunt krijgen zijn de verhalen achter de verhalen. Achtergrondinformatie over de strip.  En gesprekken met Paul Geerts, Eric de Rop en andere medewerkers van Willy Vandersteen of Studio Vandersteen door de jaren heen. Avonturen van de medewerkers in Kalmthout of in de studio in Antwerpen. Of verhalen van stripverzamelaars en hun collecties.

Mocht er op termijn toch nog een Suske en Wiske shop gedeelte aan de site worden toegevoegd, met merchandise rondom de podcast bijvoorbeeld, dan houd ik je daarvan op de hoogte via de nieuwsbrief, Facebook, Twitter of instagram.

Suske en Wiske - De Perfecte Podcast

Suske en Wiske in een podcast

Zat jij vroeger ook altijd met je neus in de boeken? Kon je de stripverhalen van achteren naar voren navertellen en kun je dat nog steeds? Of las je net zo makkelijk andere strips als Kuifje, Donald Duck, Asterix of de Familie Doorzon?

Dan heb je ongetwijfeld genoeg interesse om eens te luisteren naar deze podcast met makers, lezers en fans. Zij wakkeren je liefde voor de strip weer aan en zorgen ervoor dat je ze weer eens van zolder haalt.

Dat is gebleken uit de reacties die tot nu toe zijn binnengekomen op deze podcast over onze Vlaamse vrienden en hun tekenaars. Van Willy Vandersteen en Paul Geerts tot Marc Verhaegen, Luc Morjaeu en scenarioschrijver Peter van Gucht.

Tijs van Liemt op iTunes:

“Heerlijke podcast voor iedereen die van Suske en Wiske of  strips in het algemeen houdt. Met liefde gemaakt en met passie verteld. Aan de hand van Koen Maas en de mensen die deel uitmaken van de geschiedenis wordt je langs alle aspecten van  Suske en Wiske geleid! Aanrader!

Eric Corton over De Perfecte Podcast met Paul Geerts:

“Superinteressante en leuke aflevering. Wat een mooie verhalen en een boeiende wereld… Het is niet té incrowd en je bent zo goed ingevoerd dat je met korte en bondige vragen de man aan het praten krijgt. Ook heel fijn dat je niet al te zeer ‘fanboy’ bent (op een gepaste trots en geglim na dan) waardoor je zinnige vragen blijft stellen ook voor mensen die Suske en Wiske niet zo goed kennen of misschien wel niet zo leuk vinden.”

Domien Verschuuren over De Perfecte Podcast op Twitter:

Als bekende radiomaker en doorgewinterde podcaster – hij maakt zelf Man, Man, Man de Podcast – weet Domien Verschuuren als geen ander hoe je met geluid een goed verhaal vertelt. Op Twitter prijst hij De Perfecte Podcast dan ook: