Krimson kaapt De Perfecte Podcast

De Perfecte Podcast gaat steeds meer lijken op het echte Suske en Wiske multiversum. Er is, net als bij de strip, een reguliere reeks en vanaf 17 september is er ook een speciale reeks hoorspelpodcasts rondom Aartsvijand nummer één te horen. Krimson kaapt De Perfecte Podcast en vertelt zijn verhaal.
Spotify openen iTunes openen Anchor openen Google Podcasts openen

Krimson kaapt De Perfecte Podcast

In de aanloop naar de release van het zevende Kronieken van Amoras album verschenen er tien podcast specials. Daarin geven tekenaar Charel Cambré, scenarist Marc Legendre en acteur Ivan Pecnik (bekend van o.a. ‘Tegen De Sterren Op’ en ‘De Ridder’) je inzicht in de verwrongen gedachtenwereld van Dr. Krimson.

Op deze pagina vind je alle uitgebrachte afleveringen van De Krimson Tapes onder elkaar. Ze verschijnen iedere week op donderdag.

De Krimson Tapes deel 1:

De Krimson Tapes deel 2:

De Krimson Tapes deel 3:

De Krimson Tapes deel 4:

De Krimson Tapes deel 5:

De Krimson Tapes Deel 6:

De Krimson Tapes Deel 7:

De Krimson Tapes Deel 8:

De Krimson Tapes Deel 9:

De Krimson Tapes Deel 10:

>> Naar alle afleveringen van De Perfecte Podcast

Voor deze reeks is het tof om de Amoras albums erbij te hebben. En ‘De Zaak Krimson’, de eerste drie verhalen van De Kronieken van Amoras over een bijzondere ontmoeting, een schat en een Frans dorpje waarin er iets niet pluis is…

De Kronieken van Amoras deel 7

De Kronieken van Amoras deel 7: Wie Niet Horen Wil

Deze tien hoorspelen vormden de opmaat naar het zevende album in de reeks van De Kronieken van Amoras, getiteld Wie Niet Horen Wil. Dit album volgt De Underdog op die in mei van 2020 uitkwam.

Bestel hier alvast jouw exemplaar van het album 

Charel Cambré Amoras Wie niet horen wil
De cover van De Kronieken van Amoras deel 7 – ‘Wie Niet Horen Wil’ 

De Perfecte Podcast Prijsvraag 

Je kan ook kans maken op één van de tien albums die ik mag weggeven.  Naast het album ontvang je als winnende luisteraar van de podcast ook een Ex-Libris tekening die speciaal voor deze prijsvraag door Charel Cambré en de Standaard Uitgeverij is afgestaan.

> Doe mee aan de prijsvraag

Suske en Wiske De Kronieken van Amoras deel 7 Wie niet horen wil

Over De Perfecte Podcast

In het jaar dat Suske en Wiske 75 jaar bestaan, duikt podcastmaker Koen Maas in de rijke geschiedenis van de strip. Hiervoor gaat hij in gesprek met makers, kenners en liefhebbers van Willy Vandersteens nog steeds immens populaire reeks, die al vele generaties lang wordt gelezen door jong en oud.

Het heropenen van de albums waar ik als kind zo van genoot was als het terugvinden van een verloren schat. Zoveel uur leesplezier en grappige verhalen schoten meteen weer te binnen. Willy Vandersteen en Paul Geerts waren een beetje als die opa’s die je niet goed kende. Ze vertelden je wel iedere keer een schitterend verhaal als je hen zag” vertelt Maas over de reden om te starten met de podcast. 

Paul Geerts Suske en Wiske De Perfecte Podcast

Ik ben dan ook erg trots dat een schurk als Krimson ervoor kiest om De Perfecte Podcast te kapen en niet een televisiestation of radiozender. Hij is een man met visie en een sterk (verknipt) beeld voor de toekomst.

>> Lees meer over achtergrond van De Perfecte Podcast

Charel Cambré in De Perfecte Podcast

Ook Amorastekenaar Charel Cambré is zelf een keer aan bod gekomen in De Perfecte Podcast. Hij vertelt over zijn interpretatie van Suske en Wiske, zijn samenwerking met scenarist Marc Legendre en zijn liefde voor strips in het algemeen. 

>> Lees meer over Charel Cambré 

 

>> Luister via Apple
>> Luister via Spotify
>> Luister via Google Podcast
>> Luister via YouTube

 

Charel Cambré Steve van Bael Kamper Stripspektakel 2019
Vakbroeders aan één tafel in de Kampense binnenstad in 2019

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *