Krimson Tapes prijsvraag

De Kronieken van Amoras deel 7 ‘Wie Niet Horen Wil’ is vanaf 4 november verkrijgbaar. In de aanloop daar naartoe hoor je in ‘De Krimson Tapes‘ hoe de aartsvijand van Suske en Wiske zijn gal spuwt en zijn beweegredenen voor al die snode daden op tafel legt. Je kan het album winnen met deze prijsvraag.

Prijsvraag: Win ‘De Kronieken van Amoras deel 7’

Doe mee aan de prijsvraag en maak zo kans op een van de tien exemplaren van De Kronieken van Amoras. Bovendien is er aan deze actie een bijzondere Ex-Libris tekening toegevoegd. Deze wordt speciaal voor deze prijsvraag beschikbaar gesteld door Charel Cambré en de uitgeverij.

Om een geschikte locatie te bepalen is het wenselijk te weten waar de meeste deelnemers vandaan komen.

De actie loopt door tot en met 4 november. De winnaars krijgen hier bericht van en hun prijs  thuisgestuurd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

De Krimson Tapes

Krimson heeft De Perfecte Podcast gekaapt en vertelt in een tiendelige monoloog over zijn persoonlijke grieven. Inmiddels zijn we aanbeland bij deel 6 van De Krimson Tapes:

>> Luister hier alle afleveringen van De Krimson Tapes op een rij

De Krimson Tapes deel 6 Suske en Wiske Charel Cambré

Charel Cambré in De Perfecte Podcast

Charel Cambré, die in 2020 De Bronzen Adhemar in ontvangst mag nemen, sprak over zijn werk als tekenaar van Amoras en vele andere reeksen in aflevering 6 van de podcast. Luister het gesprek hier.

Charel Cambré Steve van Bael Kamper Stripspektakel 2019
Vakbroeders aan één tafel in de Kampense binnenstad in 2019