Krimson Tapes prijsvraag

De Kronieken van Amoras deel 7 ‘Wie Niet Horen Wil’ is vanaf 4 november verkrijgbaar. In de aanloop daar naartoe hoor je in ‘De Krimson Tapes‘ hoe de aartsvijand van Suske en Wiske zijn gal spuwt en zijn beweegredenen voor al die snode daden op tafel legt. Je kon het album winnen door mee te doen aan een prijsvraag.

Prijsvraag: Win ‘De Kronieken van Amoras deel 7’

De prijsvraag is inmiddels gesloten en later deze week worden de winnaars op de hoogte gesteld. Zij ontvangen een van de tien gesigneerde exemplaren van De Kronieken van Amoras. Bovendien was er aan deze actie een bijzondere Ex-Libris tekening toegevoegd. Deze werd speciaal voor deze prijsvraag beschikbaar gesteld door Charel Cambré en de Standaard Uitgeverij.

De actie liep tot en met 4 november 20:00 uur. De winnaars krijgen hier bericht van en hun prijs  thuisgestuurd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

De Krimson Tapes

Krimson heeft De Perfecte Podcast gekaapt en vertelt in een tiendelige monoloog over zijn persoonlijke grieven. Inmiddels zijn we aanbeland bij deel 8 van De Krimson Tapes:

>> Luister hier alle afleveringen van De Krimson Tapes op een rij

De Krimson Tapes deel 6 Suske en Wiske Charel Cambré

Charel Cambré in De Perfecte Podcast

Charel Cambré, die in 2020 De Bronzen Adhemar in ontvangst mag nemen, sprak over zijn werk als tekenaar van Amoras en vele andere reeksen in aflevering 6 van de podcast. Luister het gesprek hier.

Charel Cambré Steve van Bael Kamper Stripspektakel 2019
Vakbroeders aan één tafel in de Kampense binnenstad in 2019