Stel jouw vraag in een audio-appje

Vroeger was alles ongetwijfeld beter, maar hoe stuurde je toen een audio-appje? Niet! En dat is nou juist waarmee ik ervoor kan zorgen dat jouw vraag terechtkomt bij de mannen die Suske en Wiske meer dan 30 jaar tekenden en inkten.

De komende tijd worden er weer veel opnames gemaakt voor De Perfecte Podcast. Daarvoor heb ik inmiddels al een enorme waslijst vragen opgesteld. Jij hebt ongetwijfeld ook een Suske en Wiske gerelateerde vraag die op je lippen brandt. Dit is je kans om hem zelf te stellen.

Signeren Paul Geerts Suske en Wiske
Fans zijn gek op originele tekeningen. Soms iets te gek…

Jouw vraag over Suske en Wiske in de podcast

De opname-apparatuur die ik gebruik laat het toe om audio te laten horen en meteen mee te nemen in de opname. Dat betekent dat ik tijdens het gesprek audio kan instarten. Leuk! Daar wil ik wel iets mee doen. Daarom het volgende idee:

Door jouw vraag in te spreken (de Dictafoon app zit standaard op iPhone of de spraakrecorder app voor Android)  maak je kans dat bijvoorbeeld Han Peekel of Charel Cambré hem zelf beantwoordt. Mail jouw audio-appje naar info@deperfectepodcast.nl en wie weet neem ik de vraag mee in het gesprek.

Enthousiaste reacties zijn natuurlijk ook hartstikke welkom!

Eén antwoord op “Stel jouw vraag in een audio-appje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *