Recensie voor De Perfecte Podcast

Roem en faam! Als je daarvoor aan een podcast over Suske en Wiske begint, dan ben je aan het verkeerde project begonnen. Dit is een passieproject in de kantlijn en als je dat niet erg vindt, dan kan je er enorm veel plezier aan beleven. Maar toch, die podcast reviews… Die zijn erg belangrijk voor zichtbaarheid. En daar kan jij dus een rol in spelen.

De reacties van luisteraars zijn hartverwarmend en het is fijn om te merken dat deze uit de hand gelopen hobby zo gewaardeerd wordt. Zoals ik al vermoedde heeft bijna iedereen wel Suske en Wiskes gelezen en als ik in reacties dan terugkrijg dat mensen hun oude albums weer erbij hebben gepakt, dan stemt mij dat enorm tevreden.

Ik heb inmiddels al meerdere keren op de radio mogen vertellen over mijn Suske en Wiske podcast. Verder stond De Perfecte Podcast uitgebreid in twee kranten en werd hij besproken in podcasts van De Krokante Leesmap en Geekers Op Je Speakers.

Podcast reviews, sterren en likes

Ik moet zeggen dat die positieve reacties helemaal niet onprettig aanvoelen. Het voelt als een beloning voor de tijd die je erin steekt. Daarom roep ik ook steevast op tot het delen van mijn social media posts en het schrijven van reviews in podcast apps of op iTunes. Of het abonneren via jouw favoriete podcast app, zoals Spotify, Stitcher of Deezer.

Suske en Wiske podcast recensie

Het is moeilijk om op te boksen tegen het grove geschut van de grotere aanbieders. Zichtbaarheid in de hitlijsten of suggesties zijn daarvoor van groot belang. Dus uitgesproken waardering vanuit luisteraars helpt daarbij enorm. En al helemaal in de vorm van sterren en podcast reviews of likes en shares op social media . Dus kom maar door met je positieve recensies!

Naar iTunes
Naar Facebook
Naar Twitter

Eén antwoord op “Recensie voor De Perfecte Podcast”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *