Geekers Op Je Speakers over De Perfecte Podcast

Maak je een podcast over Suske en Wiske, dan kan je op je vingers natellen dat iemand ergens op de wereld je al snel in het hokje ‘Nerd’ of ‘Geek’ zal plaatsen. Mooi zo! Een Geuzennaam is nooit weg en daarom ben ik ook blij dat Geekers Op Je Speakers mij benaderde voor een gesprek in hun podcast. Maar hoe kijken doorgewinterde Geekers eigenlijk naar een strip als Suske en Wiske?

Maandag 9 september, 20:30 uur. Klinkt als een prima moment om even flink de geekzone in te duiken. Microfoon gekoppeld aan de laptop, de nodige software geïnstalleerd en de boekenkast binnen handbereik. Klaar om op te nemen. Toch…?

Geekers Op Je Speakers met De Perfecte Podcast

Gelukkig was de wedstrijd een inkoppertje en kon ik met volle focus meegeeken met Gert-Jan en Roderick over Suske en Wiske. We hebben het over het gesprek met Paul Geerts, de beleving van de lezer op latere leeftijd en de sensatie die Suske en Wiske nog steeds kan oproepen.

Geekers Op Je Speakers is een initiatief van Gert-Jan van Oosten, Roderick van Leeuwen en striptekenaar Kenny Rubenis. Zij nemen wekelijks een podcast op over de laatste ontwikkelingen in hun interessegebieden, variërend van boeken, strips, games, anime en films tot series en evenementen.

Kijk op Audiogeeks.nl voor al hun afleveringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *