In de media

De Perfecte Podcast in de media

Maak je een podcast over Suske en Wiske, dan is het bijna onvermijdelijk dat je daarmee de media haalt. Onze Vlaamse vriendjes zijn nog steeds spraakmakend genoeg om er op social media, in een krant of in een radioprogramma aandacht aan te besteden. Dat is dan ook al veelvuldig gebeurd.

En ook de podcast zelf blijft niet onopgemerkt, zoals te zien is in dit fragment uit de kennisquiz ’50/50′ met Kim Lian van der Meij:

De Perfecte Podcast is inmiddels voor meerdere prijzen genomineerd geweest. Zo was ik als maker in 2022 genomineerd voor de Podcast Top 50, als een van de meest invloedrijke podcastmakers. NPO Radio 1 nomineerde De Perfecte Podcast in 2021 voor ‘De Leukste Podcast’.

En in oktober 2022 werd De Perfecte Podcast nog tweede bij de Belgian Podcast Awards in de categorie ‘De Prijs Van Oranje‘.

Op deze pagina vind je verdere vermeldingen van De Perfecte Podcast in de media terug.

Rob Jansen over de podcast over Suske en Wiske op 3FM

Suske en Wiske jubileum: 75 jaar

Suske en Wiske vieren in 2020 hun 75-jarig bestaan. Dat wordt groots gevierd door het jaar heen en de voorbereidingen zijn in volle gang. Bekijk hier wat je zoal kunt verwachten van het jubileumjaar 2020.

Suske en Wiske De Perfecte Podcast Parastone media