Contact

Vandersteen kreeg veel brieven van fans en ook Paul Geerts ontving veel lezerspost. Wie ben ik dan om niet ook open te staan voor reacties en fanmail van luisteraars van deze podcast over Suske en Wiske?

De Fanatiek Fanmail

Je kan reageren op:

Daarnaast is er nog een mailadres beschikbaar, zodat je ook langere epistels kunt sturen dan berichten van 280 tekens. info@deperfectepodcast.nl

Voor andere zaken kan je ook telefonisch contact opnemen: +31625191124

De Sympathieke Sponsoren

Er gaat veel tijd, kilometers en geld zitten in het maken van deze reeks. Daarom is de garantie voor regelmatig nieuwe afleveringen afhankelijk van mijn beschikbaarheid naast mijn werk.  Het is begonnen als een liefhebberij en dat is het nog steeds.

Ben je nou enthousiast over deze reeks en juich je het toe dat er meer afleveringen worden gemaakt? Dan kan je mij steunen via mijn Patreon pagina. De bijdrages die daar worden geleverd aan deze podcast besteed ik aan het maken van meer afleveringen en apparatuur voor een betere kwaliteit.

Wil je nou graag een plekje veroveren op deze website in de vorm van banners of eventuele sponsoring, neem dan contact met mij op via bovengenoemde kanalen.

Suske en Wiske Musical podcast
De cast van de Suske en Wiske Musical bezocht het Glazen Huis (waar ik toen werkte voor 3FM) in 2008.